Donderdag 18 september Torromolinos 11.8 km

Vanmorgen gaan we eerst op verkenning naar een sluiproute richting vliegveld, zodat we niet over de drukke N weg hoeven. Na enig geprobeer komen we tot op ongeveer 2 km voor het vliegveld op de N weg en de volgende afslag is dan al de afslag naar het vliegveld. Het is te doen.
We ruimen daarna een beetje op, smijten weg wat we niet meer nodig zijn en ik breng het gastankje naar 2 fietsers, Nederlanders blijkt al gauw, die gisteravond ook zijn gearriveerd. Zij zijn het tankje ook niet meer nodig en gaan morgen eveneens met hetzelfde vliegtuig naar huis. Ook zij zijn op verkenning geweest naar een andere route en hun route loopt helemaal niet meer over de N. We spreken af de volgende dag samen naar het vliegveld te reizen.
’s Middags gaan we nog even naar het strand. Ik wil niet meer op een standstoel en ga op mijn strandmatje in het zand liggen, op mijn buik en ik smeer mij ook niet meer in. Dat heb ik moeten bezuren. ’s Avonds ben ik rood verbrand op mijn witte flanken en achterbenen. Eigen schuld.
’s Avonds gaan we met de metro naar het centrum, eten paella en drinken daarbij sangria, Henk koopt een zonnebril. We lopen terug en drinken halverwege in een Ierse Pub nog een Guiness. Anders en niet verkeerd.
Terug naar index